Počet príspevkov : 38 Počet koncertov : zatial nula
Predmet: World Magnetic Tour ´09 Pi 12 jún 2009 - 8:27
zatiaľ je to u mňa len v procese sťahovania ale čo som si zatiaľ vedel spustiť tak to vyzerá fantasticky ... 2 kamery aj kvalita podľa mňa dosť slušná priam úžasná oproti tomu už aké som videl .... no podľa mňa sťahujte ... keď sa bude dať tak hodím nejaké screenshoty
je to na demonoid.com a hľadajte Metallica - Nassau Coliseum má to dva DVD (treba sa registrovať ... podľa mňa dosť šupa stránka na torrenty )
kill02
Počet príspevkov : 9 Age : 36 Bydlisko : Prievidza Naj koncert : Koln 2009 Počet koncertov : 3x
Predmet: Re: World Magnetic Tour ´09 Pi 12 jún 2009 - 20:35
ked sa sa tam chcem zaregistrovat potrebujem pozvanku....mohol by si mi jednu poslat?? pls
Dusan Moderátor
Počet príspevkov : 90 Age : 42 Bydlisko : Vráble Naj koncert : Praha 2012 Snakepit Počet koncertov : 5
Predmet: Re: World Magnetic Tour ´09 So 13 jún 2009 - 0:31
kill02 napísal:
ked sa sa tam chcem zaregistrovat potrebujem pozvanku....mohol by si mi jednu poslat?? pls
Počet príspevkov : 90 Age : 42 Bydlisko : Vráble Naj koncert : Praha 2012 Snakepit Počet koncertov : 5
Predmet: Re: World Magnetic Tour ´09 So 13 jún 2009 - 0:34
Teraz sa nechcem niekoho dotkunut alebo hrat sa na mudreho, ale moj nazor je asi taky, ze asi sa bavis o verzii NYCB Comittee a to je podla mna jeden velky grc, vsetci su z toho dosraty, ale preco ? Tocene nekvalitnymi kamerami, obraz celkom statocne zasumeny, mixovanie je dobre dajme tomu, ale to v tejto dobe dokaze kazdy trochu "video znaly" clovek. ale zas, kazdy bootleg sa ceni
krtko017 napísal:
zatiaľ je to u mňa len v procese sťahovania ale čo som si zatiaľ vedel spustiť tak to vyzerá fantasticky ... 2 kamery aj kvalita podľa mňa dosť slušná priam úžasná oproti tomu už aké som videl .... no podľa mňa sťahujte ... keď sa bude dať tak hodím nejaké screenshoty
je to na demonoid.com a hľadajte Metallica - Nassau Coliseum má to dva DVD (treba sa registrovať ... podľa mňa dosť šupa stránka na torrenty )
morebeer Moderátor
Počet príspevkov : 12 Age : 36 Bydlisko : Banská Bystrica Naj koncert : Leipzig 2009 Počet koncertov : 21
Predmet: Re: World Magnetic Tour ´09 Ne 14 jún 2009 - 19:20
Ked pozeram toto, zase az take zle to nie je:
No uznavam, ze to asi nie je tocene najkvalitnejsimi kamerami ale nazyvat to grcom je dost silne slovo. Stale je to lepsie ako 90% inych audience nahravok
krtko017
Počet príspevkov : 38 Počet koncertov : zatial nula
Predmet: Re: World Magnetic Tour ´09 Ne 14 jún 2009 - 20:50
zdravíčko .... tak to je novynka ešte aj pre mňa, že tam treba pozvánku .... ja som sa len ani neviem ako dostal cez google na tú stránku a len som sa zaregistoroval a išlo to .... a neveim podľa mňa je to dosť dobré .... úž mám prvé DVD skoro stiahnuté .... je to odosť lepšie ako som do teraz videl z WM tour, a aj kvalita videa a zvuk je parádny
Lukas05 Admin
Počet príspevkov : 141 Age : 38 Bydlisko : Zvolen Naj koncert : Novarock12 Počet koncertov : 15x
Predmet: Re: World Magnetic Tour ´09 Ne 14 jún 2009 - 21:23
To tvrde Y si si mohol odpustit.
Dusan Moderátor
Predmet: Re: World Magnetic Tour ´09 Po 15 jún 2009 - 6:36
Peto, to je moj nazor, zda sa mi to take moc zrnite, mozno som uz zdegenerovany z tych bootlegov
morebeer napísal:
Ked pozeram toto, zase az take zle to nie je:
No uznavam, ze to asi nie je tocene najkvalitnejsimi kamerami ale nazyvat to grcom je dost silne slovo. Stale je to lepsie ako 90% inych audience nahravok